Page Header

  • Submit Article Now
  • Focus & Scope
  • Author Guidelines
  • Peer Review Process
  • Publication Ethics
  • Anti-Plagiarism Policy
  • Repository Policy
  • Open Access Policy
  • License Terms
  • Copyright Notice
  • Abstracting and Indexing
  • Editorial Board
  • Keynote Speaker & Steering Commitee
  • Contact
User
Information
  • For Readers
  • For Authors
  • For Librarians
  • Home
  • About
  • Login
  • Register
  • Search
  • Current
  • Archives
  • Announcements
Home > Archives > Vol 1, No 1

Vol 1, No 1

2025

Table of Contents

Articles

Evaluasi Karakteristik dan Nilai Gizi Fruit Leather Pisang Kepok dan Nanas dengan Substitusi Daun Kelor (Moringa oleifera)
Windi Habsari, Novi Indah Permata Sari
PDF
1-13
Studi Komparasi Parameter Lingkungan Proses Produksi Garam di Indonesia
Lailatul Fauziyah
PDF
14-20
Analisis Profil Sensori Dan Kadar Serat Pangan Pada Produk Keripik Berbahan Baku Tepung Bekatul
Novi Indah Permata Sari, Celine Goeyana, Ryan Yeremia Iskandar
PDF
21-32
Eksistensi dan potensi Makroalga di pulau Mamburit kepulauan Kangean Madura
Novi Indriyawati, Supriyanto Supriyanto
PDF
33-42
Hubungan Asupan Natrium, Tekanan Darah, IL-17A Dan TNF Alfa Serum Pada Masyarakat Pejagan, Bangkalan Madura
Anisyah Achmad
PDF
43-55



Indexed by: Google Scholar,

Creative Commons License 
Prosiding Jamu, Rempah dan Garam ISSN XXXX-XXXX by Universitas Trunojoyo Madura is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.